Telefonie

Telefonie

Bereikbaarheid voor uw organisatie

Vaste en mobiele telefonie van Case geeft jouw organisatie de bereikbaarheid en flexibiliteit die je nodig hebt. Door onze samenwerking met meerdere providers en onze eigen abonnementen ben je verzekerd van de oplossing die bij jouw organisatie past. Wij werken samen met KPN, Vodafone, T-Mobile en Youfone om voor jouw organisatie de communicatieoplossing te realiseren die je verder brengt.

Inzicht

Krijg grip op de investering in bereikbaarheid en bekijk het actuele verbruik van de mobiele abonnementen binnen je organisatie. Waarschuw grootverbruikers op het juiste moment en blokkeer nummers bij diefstal of oneigenlijk gebruik. Inzicht in gebruik maakt het mogelijk om proactief te handelen, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Vaste telefonie

We hebben uitgebreide ervaring met zowel eigen telefooncentrales als telefonie in de cloud. De beste oplossing is erg afhankelijk van de wensen van jouw organisatie. Benieuwd hoe telefonie van Case jouw organisatie kan helpen klanten beter van dienst te zijn? Klik dan op de button onderaan de pagina.

Ondersteuning

De Case telecom-helpdesk staat tot je beschikking. Voor alle vragen aangaande lopende of nieuwe abonnementen kan je er terecht. We helpen je graag met bijvoorbeeld doorschakelingen, aanpassingen in je abonnementen, vragen over de mogelijkheden of overstappen van je huidige provider.

Neem contact op!

Ontdek wat Case voor jouw organisatie kan betekenen.