Over ons

Over ons

IT-innovatie sinds 1992

De technologie van morgen brengen naar het kantoor van vandaag, dat is onze missie. Case Electronics realiseert oplossingen voor uitdagingen op het gebied van ICT in het bedrijfsleven, of het nu gaat over werkplekken, internet of telefonie. Al dertig jaar helpen wij bedrijven om het meeste uit ICT te halen, maar wel met beide benen op de grond.

Met behulp van moderne technologie, slimme automatisering en gezond boerenverstand realiseert Case oplossingen voor bedrijven. De specialisten van Case werken samen met jou om de best mogelijke uitkomst te verwezenlijken. ICT is mailen, printen en bellen, maar het is ook zo veel meer. Hoe je werkt wordt in grote mate bepaald door de technologie die je gebruikt. Case denkt mee over alle facetten van ICT en stelt bedrijven in staat het volgende niveau te bereiken.

Het team

Vanuit onze kantoren in Arkel en Utrecht en onze datacentra in Amsterdam staan we dag en nacht paraat voor de uitdagingen van jouw bedrijf. Met ons team van specialisten staan we klaar om te zorgen dat jij kan doen waar je goed in bent, doen wij de ICT.