Microsoft 365

Microsoft 365

Het kantoor is altijd binnen handbereik

Flexibel werken is niet meer weg te denken uit de huidige kantooromgeving. Het is in een paar jaar de gewoonste zaak van de wereld geworden om op iedere plaats een laptop open te klappen en aan het werk te gaan. Kan dat allemaal wel veilig? Hoe zorgen we dat er op afstand samengewerkt kan worden? Kan ik flexibel en snel op- en afschalen? Stuk voor stuk vragen die door Microsoft 365 beantwoord worden.

Samenwerken in de cloud

Door de naadloze integratie van standaard Office-apps als bijvoorbeeld Word, Powerpoint en Excel met SharePoint, kunnen uw teams gemakkelijk documenten delen en bewerken. Daarnaast is het mogelijk om met meerdere mensen uit een team, tegelijk, aan hetzelfde document te werken. Communicatie via Teams is snel, simpel en intuïtief. Gebruikers kunnen chatten, bellen, vergaderen, bestanden delen en teams aanmaken, allemaal vanuit één gecentraliseerde applicatie.

Veiligheid en controle

Bescherm uw gegevens en apparaten tegen kwaadwillenden met behulp van Microsoft 356. Defender en Intune maken het beheren, configureren en beschermen van uw organisatie gemakkelijk. Onboarding van nieuwe medewerkers is zo simpel als het aanmaken van een gebruiker en inloggen.

Verbeterde samenwerking en kennisdeling

Door de naadloze integratie van SharePoint en Teams, in combinatie met de uitgebreide zoekfunctionaliteit, zijn de juiste documenten en gegevens binnen een handomdraai te vinden. Gebruikers kunnen zelf pagina's aanmaken over onderwerpen of voor klanten, gemakkelijk documenten delen en Teams-vergaderingen plannen met deelnemers van binnen en buiten de organisatie. Het rondmailen van verschillende versies is verleden tijd met Microsoft 365.