Werkplek

Werkplek

Op kantoor of thuis, altijd en overal beschikbaar

De werkplek voor nu en morgen

Nog nooit is de kantoorwerkplek zo snel veranderd als in de afgelopen paar jaar. Van een vaste plek voor iedereen, naar flexplekken, naar een hybride mix van thuis, on-the-go en op kantoor werken. Voor de behoefte van ieder bedrijf is er de Case Werkplek. Geef jouw teams de mogelijkheden om op welke locatie dan ook hun werk uit te voeren.

Veilig

Door gebruik te maken van intelligente technologie als Microsoft Intune, Cisco AnyConnect VPN en Multi-Factor Authenticatie kunnen gebruikers veilig en flexibel werken, vanaf iedere locatie. Geef jouw gebruikers de mogelijkheid om waar dan ook het verschil te maken.

Modern

Werken is niet meer altijd plaats- en tijdgebonden. Waar je vroeger altijd op kantoor was, kan je nu aan het werk waar je wil. Of je nu de vaste telefoon op je mobiel wil opnemen, waar dan ook samen wil werken in documenten of op afstand deel wil nemen aan een vergadering. Met de werkplekken van Case kan je waar dan ook je beste werk verzetten.

Gemakkelijk

Case regelt alles als het op de werkplek aankomt, van het internet dat uit de muur komt tot het toetsenbord dat gebruikt moet worden. Met Case Werkplekken ben je verzekerd van een complete en flexibele oplossing voor jouw werkplekken en IT. Maak kennis met de aanpak van Case en leg de focus op wat echt belangrijk is, doen waar je goed in bent.